Producten voor natuurlijke trompet (3)

Madagaskar Gember

Madagaskar Gember

Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen. Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember
Mace - Hele Specerijen

Mace - Hele Specerijen

We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen. Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
walnoothelften

walnoothelften

Samenstelling van walnootkernen 1000 g walnootkernen bevatten: 50 % 1/2 noten (licht) 30 % 1/4 noten (licht) 20 % 1/8 noten (licht) 100 % gemengde noten van acacia Verpakking – dozen van 10 kg. Schaal en vreemde lichamen (in gewicht) – maximaal 0,05 % Kleur vrij uniform, komt overeen met de Bulgaarse walnoot Classificatie van de kleurstaal voor "licht" Totale defecten (in gewicht) - maximaal 5 % Voor een maximale houdbaarheid, bewaren bij gekoelde temperaturen onder de 2° C en een maximale relatieve luchtvochtigheid van 55% Samenstelling per 100 g walnootkernen Calorieën – 851 Eiwit – 14,8% Vetten – 60% Koolhydraten – 16 Ruwe vezels – 9,6 % van vitamines Vitamine A – 0,6 Thiamine, B1 – 24 Riboflavine – 8,21 Vitamine C – 4,4 Categorie: Rauwe noten